Onze leden

Dirigent

Aureel Heirman

Na studies Latijn-Grieks aan het Sint-Vincentiuscollege te Eeklo, en viool aan de muziekacademies van Eeklo en Deinze, studeerde hij verder aan het Koninklijk Muziekconservatorium te Gent, waar hij een groot aantal vakken afrondde, waaronder koordirectie, schriftuur en muziekpsychologie.
Hij behaalde eerste prijzen voor notenleer, harmonie (primus), contrapunt en fuga (primus), en verscheidene diploma’s van het korte en lange type, onder meer ook het pedagogisch diploma dat hem lesbevoegdheid geeft in de muziektheoretische vakken.

Hij was voltijds leraar aan de Academie voor Muziek en Woord te Eeklo en staat regelmatig op de planken als dirigent van diverse koren en ensembles. Ook is hij erg actief in culturele verenigingen. Tevens was hij werkzaam te Brussel, waar hij voor OVSG in meerdere leerplancommissies van het deeltijds kunstonderwijs zetelde.

Hij is vaste dirigent van het Sint-Laurentiuskoor, Jubilate, Oakland, EKK Tweede Couplet, en gewezen dirigent van het vocaal-instrumentaal ensemble La Chose et La Chaise. Sinds kort staat ook het KASK onder zijn leiding.

In januari 2012 werd hij directeur muziek aan de Kunstacademie Eeklo, waar hij ook nog enkele uren les geeft, met name de klas algemene muziekleer hogere graad, de klas schriftuur en de koorklas.

Sopranen

Eliane Bonamie, Katrien Gellens, Machteld De Block, Marijke Mussche, Heidi Van Deynse, Hilde De Jaeger, Maria Van Hyfte, Marijke De Winne, Anaïs De Letter, Kristien Roels, Roos Valcke, Gracy Van der Helst, Karolien Françoys

Alten

Linda Banckaert, Dorine Boelaert, Hilde De Brandt, Martina De Keyzer, Claudine De Muynck, Gerda Lens, Mia Lens, Hilde Sciffer, Ingrid Van Daele, Vera Van der Bruggen

Tenoren

Steven Bekaert, Chris De Schepper, Bart De Smet, Luc Musschie, Wilfried Van Wilder, Jan Verstraete, Patrick Lemahieu

Bassen

Marc Matthys, Herwig Regelbrugge, Dirk Van Damme, Geert Willems, Dirk Van Cauwenberge